Bilstyling

Populärt med bilstyling

Att ge bilar ett nytt utseende med rätt styling har blivit en stor trend i de flesta bilkategorier. Nu för tiden finns inte bara utrustning och snygga tillbehör för sportbilar, tvärtom är marknaden tillgänglig för alla typer av bilar och ägare.

Styla unikt

Ett sätt att göra en bil unik på är att styla den med diverse utrustning eller ge den en häftig hemmagjord design. Att gå så långt som den här shejken har gjort för att göra sin gamla Ford Mustang unik är kanske att ta i, men att byta ut en vanlig stötfångare till en i lite tuffare design är ett enkelt drag för att göra bilen unik.

Styla utifrån funktion

Många väljer även att styla bilen genom att ge den funktionell utrustning som i sig blir ett ansiktslyft. Det kan vara en robust grillguard framför bilens grill med syftet att göra exempelvis en SUV säkrare, men grillguard har med tiden blivit mer en produkt som i allt högre grad är ett inslag inom bilstyling. Bilen får ett tuffare utseende samtidigt som karossen är tåligare mot eventuella stötar eller krockar.

Extra lampor

Belysning är ett viktigt område inom bilstyling. Att sätta extraljus på bilen har blivit populärt inom alla tänkbara bilkategorier. Det är inte längre bara sportbilar som stylas med häftiga lysen. Numer är det inte ovanligt att även se familjebilar eller mindre citybilar som är utrustade med riktigt snygga extraljus. Det går att sätta flera ljusbågar på fordonet så länge trafikreglerna gällande belysning följs.

bard