Bilstyling

Bilstyling – företagsbilar

För företag kan bilstyling vara ett långsiktigt och billigt sätt att locka kunder. Med en snygg dekor och styling på företagsbilen är chansen stor att potentiella kunder uppmärksammar företaget. Vilka saker är viktiga att tänka på när företagsbilen ska stylas? Häng med så får du tipsen!

Effektiv marknadföring

Det är ofta branschen där företaget verkar i som avgör på vilket sätt företagsbilen bäst stylas. Den totala kostnaden kan spontant kännas stor, men å andra sidan är det en effektiv marknadsföring. Du som ska starta nytt företag bör därför definitivt ta med den här sortens utlägg när du budgeterar.

Budskapet

Först och främst är det viktigt att tänka på budskapet, det vill säga det du önskar förmedla via företagsbilen. Ett budskap kan vara av både visuell och skriftlig form, men allt ska kännas sammanhängande. Har du en färdig logotyp brukar de flesta företag välja att använda den som dekor i liten eller stor storlek på bilen. Till logotypen kan du sedan lägga till ett par korta och koncisa ord som väcker nyfikenhet. Jobbar du inom bygg kan det exempelvis vara häftigt med en tuff styling på bilen med grill och grillguard, medan du som är verksam inom försäljning kan fokusera på att ge bilen en cool belysning och helfoliering.

bard