Däck och fälgar

Roliga och smarta tillbehör till bilen

Det finns mängder med olika biltillbehör som du kan använda dig av för att få resan smidigare, men de allra flesta har du säkerligen redan hört talas om många gånger förut. Kanske har du till och med redan köpt upp de flesta av dessa tillbehör, men ändå känns bilen inte komplett. Här kommer du att kunna läsa om roliga, smarta och otroligt unika tillbehör till din bil. Om du inte är i behov av dessa själv kan du alltid ge bort de i present till bilfantasten. Se till att du även inkluderar en personlig tablettask med tryck till din vän. Få saker är lika uppskattade som när man har en tablettask med välsmakande godis när det verkligen kräver, t.ex. inför det där viktiga mötet på jobbet när du ska tala inför många människor (eller väldigt nära andra människor för den delen).

[IMAGE=bUPVLldGMcXN.jpg]

Tillbaka till biltillbehören!

[IMAGE=eE3h2vcgKVhi.jpg]

Den smarta rattmuffen

Nej, vi pratar inte om de fluffiga, rosa rattmuffarna som ska hålla dina händer varma. Den här rattmuffen är utöver det vanliga. Produkten går under namnet SMARTsheel och hjälper dig att hålla händerna rätt på ratten och ögonen på vägen. Tack vare dess inbyggda airbags “tvingas” du att hålla händer på 3 och 9. På så sätt hjälper den dig till en säkrare och bättre körstil.

Powerbank för bilen

Du är säkert medveten om att du kan ha med dig en powerbank för att undvika att mobilen får slut på batteri. Nu kan du också ha med dig ett bärbart batteri för din bil. Att bli stående mitt ute i ingenstans är allt annat än roligt, men med en Cobra JumPack behöver du aldrig oroa dig. Den väger endast 300 gram och är väldigt enkel att använda sig av. Dessutom har den en inbyggd ficklampa så att du lättare kan lysa in på motorhuven. Plus i kanten är att den också fungerar för smartphones om du så skulle behöva.

Få koll på lufttrycket

Glömmer du ofta bort att ha koll på hur mycket luft det är i dina däck? Du är inte ensam om saken. Att ha ett bra lufttryck är dock väldigt viktigt för att du ska kunna köra så effektivt och säkert som möjligt. FOBO TIre Plus är ett system där du använder dig av bluetooth för att kunna ha koll på vilket tryck det är i däcken. Du kopplar på en liten “knapp” på varje hjul och kan sedan luta dig tillbaka. Det här biltillbehöret kommer att meddela dig genom din telefon när trycket i däcken börjar bli alldeles för lågt.

Härliga biltillbehör, eller hur? Se till att göra din eller din väns körning säkrare och roligare och snappa upp någon av dessa direkt.

bard